6 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven dan bij dagelijks vertrek.

Ook ons aanbod met hoge vroegboekkortingen vindt u hieronder terug. Wij hopen u hiermee de meest voordelige Hurtigruten reizen aan te bieden. Aanbiedingen met vroegboekkortingen kunnen van korte duur zijn. Houdt deze aanbeiding pagina goed in de gaten want het aanbod kan snel veranderen. Wilt u op de hoogte blijven van de Hurtigruten aanbiedingen en vroegboekactie’s ? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Highlights 

  • Verzeker uzelf van een plekje aan boord van Hurtigruten in het Noorderlicht seizoen. Door de populariteit van deze reizen adviseren wij u tijdig te reserveren. 
  • 300 euro korting per persoon bij het boeken van een Hurtigruten reis Bergen – Kirkenes – Bergen met vertrek vanaf 01.04.2018 t/m 30.09.2018. Alleen geldig op het BASIC tarief.

  • 150 euro korting per persoon bij het boeken van een Hurtigruten reis Kirkenes – Bergen met vertrek vanaf 01.04.2018 t/m 30.09.2018. Alleen geldig op het BASIC tarief.

  • Gratis Noordkaap excursie (t.w.v. 181 euro p.p.), gratis middernachtconcert excursie (t.w.v. 86 euro p.p.) en 1x een gratis upgrade voor een a la carte diner indien u de Hurtigruten reis Bergen – Kirkenes – Bergen boekt met vertrek vanaf 01.04.2018 t/m 30.09.2018. Alleen geldig op het SELECT tarief.

Heeft u een aanbieding gezien en staat hij niet in het onderstaande assortiment? Laat ons dit dan weten! Wij helpen u graag telefonisch/per mail met al uw vragen!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding